Bizleri 7 Gün 24 Saat Arayabilirsiniz. 0553 766 03 76

Gürpınar Evden Eve Nakliyat

Beylikdüzü gürpınar evden eve nakliyat firması olarak profesyonel ekibimizle eski evlerinizde ki eşyalar nasılsa yeni evinizde de aynı şekilde kuruyoruz. Gürpınar ev taşıma hizmetimizde eşyalarınızı koruma altına alarak ambalajlıyor; herhangi bir kirlenme ve hasar görme durumuna karşı sarma işlemlerini yapıyoruz. Üstelik gürpınar eşya taşıma işlerinizi, gürpınar nakliye firmalarına kıyasla çok uygun fiyatlarla yapıyoruz. Sadece ev ve eşya taşıması olmamakla birlikle; parça eşya nakliyesi, ofis taşımacılığı, kamyon & kamyonet nakliyesi, eşya depolama gibi bir çok taşımacılık işlemini gerçekleştiriyoruz.

Gürpınar nakliye firmalarından öncelikli farkımız olarak müşteri memnuniyetini ve kaliteliyi prensip edindik ve bunu önceliğimiz olarak ilk sıraya aldık.

Taşınması gereken ev, ofis, parça eşyalarınız Hünkar Nakliyat’a emanet

Gürpınar nakliye şirketleri arasında en uygun fiyatları en profesyonel işçilik ile bir araya getiriyoruz. Üstelik bu hizmetlerimizi kalite prensibinde, ücretsiz sigortalama ve en uygun fiyatlarla sağlıyoruz.

Gürpınar evden eve nakliyat fiyatları ve Gürpınar nakliyeci hizmeti için bizleri 7 gün 24 saat arayabilirsiniz.

0553 766 03 76

Hünkar Nakliyat

Önce müşteri memnuniyeti!

Evden Eve Nakliyat Gürpınar Hizmeti Nasıl Gerçekleşiyor?

Ücretsiz Keşif Ekibi

Taşınma gününüzden önce sizi ziyaret ederek eşyalarınızı görebilir, taşınma planınızı yerinde beraber gerçekleştirebiliriz… Size uygun bir taşınma günü ve uygun bir fiyat belirleriz.

Evinizin Toplanması ve Kolilenmesi

Evden eve taşımacılık yaptırmak istediğinizde toplanması & kolilenmesi gereken ıvır, zıvır eşyalar, mutfak eşyaları, kıyafetleriniz olabilir. Dilerseniz bunları hiç dert etmeyin, taşınma gününüzden bir gün öncesinde bayan personellerimizi evinize gönderelim ve bütün bu işleri biz yapalım. İhtiyaç olan malzemeleri de firmamızdan tedarik ediyor; eşyalarınızı özenli bir şekilde paketleme işlemini yaparak, evinizi taşınabilir hale getiriyoruz.

Eşya Koruma & Sarma Hizmeti

Eşyalarınız, Hünkar Nakliyat ile emin ellerde..

2004 yılından bu yana bu işi yapıyoruz. Bize güvenen insanların güvenlerini hiç bir zaman boşa çıkarmadık. Eşyalarınızın sizin için ne kadar değerli olduğunu biliyor onları herhangi bir kirlenme ve hasar görme ihtimaline karşı paketleyerek, ambalajlama & sarma işlemlerini yapıyoruz. Koruma işlemi iyi bir şekilde yapılmış olan eşyaların güvenliği en üst seviyede oluyor ve yeni evinize aynı temizlikte ulaşıyor..

Gardrop, Dolap, Mobilyaların Söküm Kurulum İşleri

Profesyonel ekibimizde ki marangozlar mobilya, masa ve gardrop gibi eşyalarınızı sökerek yeni yerlerinde sizin isteğiniz doğrultusunda kurulumlarını yapıyor.

Eski Eviniz Nasılsa Yeni Evinizde Aynı Öyle

Eşyalarınız, yeni evinizde sizin isteğiniz doğrultusunda yerleştiriliyor, televizyonunuzdan tutunda beyaz eşyalarınıza kadar elektronik eşyalarınız montajlarını da yapıyoruz. Sökülmüş gardrop ve masalarınızı siz nereye isterseniz oraya kuruyoruz.

Gürpınar kiralık eşya deposuna mı ihtiyacınız var ?

Gürpınar Eşya Depolama Hizmeti ( Gürpınar Kiralık Eşya Deposu)

Hünkar Nakliyat olarak, Hadımköy’de bulunan kapalı depolarımızda dilediğiniz tarihe kadar eşyalarınızı güvenli, temiz depolarımızda saklıyor ve siz ne zaman tekrar isterseniz istediğiniz haneye kurulum işlemlerini yapıyoruz.  7-24 güvenlikli ve kamera sistemi ile takip edilmekte, bekçi sistemi ile korunmakta ve eşyalarınız sigortalı olarak saklanmaktadır. Aylık olarak kiralanmakta, istediğiniz zaman istediğiniz kadar süresi uzatılmaktadır.

Gürpınar Evden Eve Nakliye Hizmetinde Aklınıza Takılanlar

Gürpınar evden eve nakliyat firmaları arasında neden sizi seçmeliyim?

Bu işi 10 yılı aşkın süredir yapmakta, Gürpınar Nakliyat şirketleri arasında müşteri memnuniyetini daima en üst düzeyde tutmaktayız. Her zaman öncelikli olarak işin kalitesine önem vermekteyiz. Eşyalarınızı ücretsiz olarak sigortalamakta & koruma işlemlerini yapmaktayız. Gürpınar yük ve eşya taşımacılığı denildiğinde en iyisi olmak için ekibimizle tüm gücümüzle çalışıyor, kendimizi geliştiriyoruz. Kazandığımız paradan önce müşterimize sunacağımız hizmete önem veriyoruz.

Gürpınar evden eve asansörlü nakliye hizmetiniz var mı?

Asansörü olmayan ve asansörlü nakliye hizmetine uygun olan dairelerde ihtiyaç halinde Gürpınar asansörlü nakliye seçeneğimiz mevcuttur. 15.kata kadar eşya asansörümüz müşterimizin hizmetinde aktif olarak çalışmaktadır.

Gürpınar evden eve taşımacılıkta ücretsiz sigortalı nakliye var mı?

En kaliteli hizmeti sunmak amacıyla Gürpınar taşımacılık işlemlerini ücretsiz sigortalı olarak yapmaktayız. Paketlemesini ve ambalajlamasını kendimiz yaptığımız tüm eşyalarınızda garanti vermekteyiz.

Gürpınar evden eve taşımacılık ve parça eşya taşıma fiyatları nasıl belirleniyor?

Gürpınar nakliye fiyatları; taşınacak eşyalarınızın sayısı ve ağırlıkları, eşyaların alındığı ve nakledildiği katların yüksekliği, kullanılacak ambalaj malzemeleri ve eşyalarınızın gideceği mesafe nakliyat fiyatlarının belirlenmesinde ki temel niteliklerdir. Daima en iyi hizmeti en uygun fiyatlar ile buluşturmaya çalışıyoruz. Sizde, Gürpınar ucuz nakliye hizmetimizden fiyat almadan karar vermeyin.

Gürpınar evden eve nakliyede monte & demonte hizmetiniz var mı?

Sökülerek taşınması ve sonra tekrar kurulması gereken mobilya, unitelerin kurulumu uzman ekibimizde ki marangozlarımız tarafından yapılmakta, sizin isteğiniz doğrultusunda yerleştirilmektedir. Ayrıca beyaz eşyalarınızdan tutun televizyonunuza kadarda bağlantılarını yapıyoruz.

Gürpınar ofis taşıma ve büro taşıma gibi hizmetiniz var mı?

Gürpınar parça eşya nakliyesi, ofis taşımacılığı, fuar taşımacılığı ve büro taşımacılığında kamyon ve kamyonet nakliye ve eşya depolama gibi hizmetimizi kusursuz olarak devam etmektedir. Üstelik bu işlemlerinizde iş düzeninizin bozulmaması için daha kalabalık bir ekiple çalışmakta bir an önce işinizi tamamlamakta ve işinizi layığıyla teslim etmekteyiz.

 Gürpınar Kiralık kamyon & kamyonet nakliye hizmeti mevcut mu?

Gürpınar kamyonet nakliye ve kamyon nakliye seçeneği olduğu gibi kiralama hizmetimiz olduğu gibi bir çok araç çeşitliliğimiz bulunmaktadır.

Gürpınar firma yük nakliyesi var mı ?

İsteğinize uygun liftli, açık kasa, kapalı kasa; 10 teker, 6 teker, kırkayak ve tır, kamyon ve kamyonet gibi geniş filomuzda bulunan araçlarımız ile Gürpınar firma yük nakliye işlemlerini en hızlı şekilde gerçekleştiriyoruz. 

Hünkar Nakliyat - Profesyonel Evden Eve Nakliyat Firması - Ofis ve Eşya Taşımacılığı

Siz isteyin yeter..

Hizmete Puan Ver
[Total: 6 Average: 4.3]

Bir yorum bırakın





Hemen Arayın